RADAR+ Online

Word Abonnee

Over RADAR+

RADAR+ is het consumentenlifestylemagazine van AVROTROS/RADAR boordevol ideeën, oplossingen en tips die tijd en geld besparen en het leven daarom leuker en makkelijk maken. RADAR+ verschijnt 6 x per jaar en kost € 4,99 in de winkel.

Redactionele formule

RADAR+ is optimistisch, fris en praktisch. RADAR+ leeft met je mee en lost je problemen op! Van elke pagina in het blad krijg je zin om aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het opruimen van je kledingkast, je verzekeringen op een rij zetten of tips om je relatie goed te houden. Ook human interest, de menselijke emotie, krijgt een plek. RADAR+ is helder beeld, duidelijke taal en fris en vrolijk. Met heel veel rubrieken, bijzondere columns en de beste bespaartips. 

Met RADAR+ haal je het beste uit je leven!

 

Pijlers

Consument & geld 
Eten & drinken
Huis & tuin 
Vrije tijd
Psyche & gezondheid 
Getest

 

RADAR+ thuis ontvangen?

Neem dan een jaarabonnement op RADAR+ voor slechts € 24,95 per jaar.

Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt voor onbepaalde tijd verlengd tenzij uiterlijk één maand voor einde is opgezegd. Een abonnement voor onbepaalde tijd kan worden opgezegd met één maand opzegtermijn. Het abonnementsgeld zal bij betaling per automatische incasso binnen 14 dagen voor aanvang van elke termijn worden afgeschreven. Aanbieding alleen geldig in Nederland. Je gegevens nemen wij op in een bestand om uitvoering te geven aan de abonnementsovereenkomst. Op deze overeenkomst is het privacy- en cookiebeleid van Hilversumse Media Compagnie C.V. van toepassing.

 

Hilversumse Media Compagnie C.V. - Witte Kruislaan 55 - 1217 AM Hilversum - KvK nummer: 32092025 - BTW nummer: NL.8107.56.092.B.01